пʼятницю, 4 травня 2018 р.

Будь природі другом!


Люби природу не для себе,
       люби для неї.
                                                                        М.Рильський

      Людина – це частина природи. І саме природі ми завдячуємо своїм існуванням. Зараз відбувається масштабне забруднення атмосфери, накопичуються відходи підприємств при одночасному виснаженні природних ресурсів. Ці проблеми призвели до розвитку екологічної кризи. Все на землі взаємопов’язане. І повітря з водою є основою нашого життя. Від того наскільки чистий маленький струмочок, залежить чистота світового океану. Сучасна промисловість забруднює повітря отруйними речовинами, а чистота повітря впливає на флору і фауну нашої планети. Рослинний і тваринний світ потребує великої нашої турботи і захисту.
       Сьогодні вихованці групи продовженого дня щиро говорили про екологічні проблеми нашої планети. Про те, що треба робити, щоб зберегти довкілля. Діти розв’язували проблемні ситуації, опрацювали правила поведінки в природі, дізналися цікаві факти про повітря, воду, про користь тварин для природи.
      
                Пам’ятайте! Ми повинні знати, розуміти і поважати закони природи. «Жити щасливо й жити в злагоді з природою – одне й те саме». Сенека 


Немає коментарів:

Дописати коментар